Preturi (lei)
  - TERAPIE
- PEDODONTIE
- PROFILAXIE
- PROTETICA
- CHIRURGIE
- ORTODONTIE
- IMPLANTOLOGIE
 
     
      DE CE Gloria Dental?
Stomatologie sector 4  
   Raportandu-ne mereu nevoilor pacientilor nostri, va oferim cel mai complet pachet de servicii. Raspundem mereu cu promptitudine si profesionalism solicitarilor dvs, oferindu-va numai servicii de inalta calitate. Alaturat va prezentam cateva dintre serviciile de care puteti beneficia, apeland la clinica noastra de stomatologie.
   Stabilirea modalitatii de plata se va face intr-un mod multumitor pentru ambele parti.
   Tratamentele care se fac intr-o singura sedinta se achita la sfarsitul sedintei. Puteti cere informatii personalului despre tarifele practicate sau despre costul tratamentul efectuat.
   Tarifele la cabinetul de stomatologie sunt direct corelate cu costul de operare si materialele folosite.
   50% dintre complexele adolescentilor sunt legate de sanatatea dintilor. Dictie incorecta, zambete mult prea retinute sau respiratie grea sunt probleme de care cu siguranta ii poti scuti pentru a ii ajuta sa se dezvolte armonios. increderea in sine se poate dobandi prin atentia fata de propria persoana printr-un aspect ingrijit si sanatos, la orice varsta.
   60% dintre oameni sunt foarte speriati de dentist. Si tot 60% au probleme mari ale sanatatii dintilor. Sa fie doar o coincidenta, sau este chiar atat de mare prejudecata legata de cabinetele stomatologice incat oamenii nu cer ajutorul specialistilor?
ALBIRE DENTARA | ESTETICA DENTARA | PROFILAXIE DENTARA | PARODONTOLOGIE | ENDODONTIE | CHIRURGIE | IMPLANTOLOGIE
PEDODONTIE | ORTODONTIE
Toate drepturile rezervate Cabinet stomatologic Gloria Dental - Bucuresti, sector 4   Bookmark and Share   


Radio Click Romania
MAUX DESIGN